Kijk op Veere

Het goede leven begint aan de Felixkade. Luxe villa’s in Kamperland aan de rand van het Veerse Meer. Waar uw voortuin aan water grenst. En waar achter de dijk de polders zich uitstrekken tot aan de horizon.

Alle 28 woningen worden onder architectuur gebouwd. Robuust, strak, zeer energiezuinig met ieder een privésteiger. Ideaal voor visboot, zeilboot of surfplank. Felixkade is zorgeloos wonen en recreëren tegelijk. Dit is geluk binnen handbereik.

Felicitas multos habet amicos 'Geluk telt veel vrienden'

Water

Vlak voor uw villa ligt het Veerse Meer. Een uitgestrekte plas schoon zout water om van te genieten. Een paradijs voor watersporters. Maar ook op de eilanden of in de bossen rondom het water is het goed toeven.

Eiland

Adembenemend. De seizoenen bepalen de kleuren van het eiland Noord-Beveland. Altijd die eindeloze horizon. Rust en ruimte. Bijzonder, zo vlakbij grote steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen.

Wonen

Felixkade is uniek. Dit is zo’n beetje de laatste kans om permanent te wonen in een luxe, zeer energiezuinige villa aan het Veerse Meer. Maar de keuze is aan u. Uitsluitend recreëren in uw woning mag ook.

Woningaanbod

Felixkade bestaat uit elf woningtypes. De afwerking van de gevels is identiek: ruw zwart baksteen, vlak wit metselwerk of pleisterwerk, natuurlijk beton en warm mahoniehout. Alle villa’s staan op een ruim kavel en beschikken over een privésteiger. Behalve het basiswoningtype valt er meer te kiezen. Bespreek de varianten en opties met onze architect.

Vanaf € 514.000,- v.o.n. inclusief BTW

01
Type 01

Een robuuste villa. De panoramische raampartijen zorgen rondom voor veel lichtinval. De living met open keuken op de begane grond grenst direct aan de tuin. Op de tweede woonlaag zijn de slaapkamers en badkamers.

02
Type 02

Deze villa lijkt te zweven. De woonlaag met living, open keuken en master bedroom valt net wat breder uit dan de laag eronder waar de garage, bergingen en gastenkamers half ingebouwd liggen in het talud.

03
Type 03

Een woning die boven alles uittorent. Stoer en speels met een zee van ruimte. Vanaf het dakterras is het uitzicht onbeperkt. Extra optie bij dit type: een huislift waarmee alle ruimtes gemakkelijk bereikbaar zijn.

04
Type 04

Een huis voor het leven. In deze levensloopbestendige villa zijn de kamers ruim en rolstoltoegankelijk, zonder in te boeten op luxe en sfeer. Gastenkamer(s) op de verdieping hebben hun eigen dakterras.

05
Type 05

Een huis voor het leven. In deze levensloopbestendige villa zijn de kamers ruim en rolstoltoegankelijk, zonder in te boeten op luxe en sfeer. Gastenkamer(s) op de verdieping hebben hun eigen dakterras.

06
Type 06

Een woning die letterlijk boven alles uittorent. Stoer en speels. Een echte eyecatcher met maar liefst vier woonlagen. Kiest u voor deze stoere woning met speelse uitstraling, dan bent u gegarandeerd van veel woonruimte.

07
Type 07

Een huis voor het leven. Deze elegante, levensloopbestendige villa is duurzaam en passend voor elke leeftijd. Ook geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Alle kamers zijn ruim en rolstoeltoegankelijk, zonder in te boeten op luxe en sfeer.

08
Type 08

Deze levensloopbestendige villa houdt rekening met de toekomst. Zo is deze ruime, lichte woning geschikt voor een gezin met kinderen, maar ook voor senioren of mensen met een functiebeperking.

09
Type 09

Een huis voor het leven. Deze elegante, levensloopbestendige villa is duurzaam en passend voor elke leeftijd. Ook geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator.

10
Type 10

Compact en compleet. Dit is de benjamin van het stel. Eén woonlaag, maar wel voorzien van alle comfort. Inclusief een dakterras. Bijzonder is de glazen ‘lichthapper’ in de hal. U komt thuis in een zee van licht.

11
Type 11

Compact en compleet. Dit is de benjamin van het stel. Eén woonlaag, maar wel voorzien van alle comfort. Inclusief een dakterras. Bijzonder is de glazen ‘lichthapper’ in de hal. U komt thuis in een zee van licht.

MEER INFORMATIE OVER HET PROJECT?
Neem contact op een van onderstaande makelaars of laat uw contact gegevens achter.

Ruiterplaat Makelaardij

Bouwbedrijf de Delta BV

Herculesweg 14
4338 PL Middelburg