Kijk op Veere

Het goede leven begint aan de Felixkade. Luxe villa’s in Kamperland aan de rand van het Veerse Meer. Waar uw voortuin aan water grenst. En waar achter de dijk de polders zich uitstrekken tot aan de horizon.

Alle 28 woningen worden onder architectuur gebouwd. Robuust, strak, zeer energiezuinig met ieder een privésteiger. Ideaal voor visboot, zeilboot of surfplank. Felixkade is zorgeloos wonen en recreëren tegelijk. Dit is geluk binnen handbereik.

Felicitas multos habet amicos 'Geluk telt veel vrienden'

Water

Vlak voor uw villa ligt het Veerse Meer. Een uitgestrekte plas schoon zout water om van te genieten. Een paradijs voor watersporters. Maar ook op de eilanden of in de bossen rondom het water is het goed toeven.

Eiland

Adembenemend. De seizoenen bepalen de kleuren van het eiland Noord-Beveland. Altijd die eindeloze horizon. Rust en ruimte. Bijzonder, zo vlakbij grote steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen.

Wonen

Felixkade is uniek. Dit is zo’n beetje de laatste kans om permanent te wonen in een luxe, zeer energiezuinige villa aan het Veerse Meer. Maar de keuze is aan u. Uitsluitend recreëren in uw woning mag ook.