Kijk op Veere

Het goede leven begint aan de Felixkade. Luxe villa’s in Kamperland aan de rand van het Veerse Meer. Waar uw voortuin aan water grenst. En waar achter de dijk de polders zich uitstrekken tot aan de horizon.

Alle woningen worden onder architectuur gebouwd. Robuust, strak, zeer energiezuinig met ieder een privésteiger. Ideaal voor visboot, zeilboot of surfplank. Felixkade is zorgeloos wonen en recreëren tegelijk. Dit is geluk binnen handbereik.

Inmiddels zijn op 12 kavels woningen gerealiseerd, in aanbouw of in voorbereiding. Daarnaast zijn een aantal kavels in optie. Tevens zijn nog een aantal prachtig gelegen kavels -allemaal direct aan het water gelegen- beschikbaar.  Verderop op deze pagina kunt u inspiratie opdoen uit diverse voorbeeldtypen. In overleg met de architect werken we samen toe naar realisatie van uw droomwoning.

Neem vrijblijvend contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid of een afspraak.

Felicitas multos habet amicos 'Geluk telt veel vrienden'

Architect aan het woord

Aan het ontwerp van de villa’s voor de Felixkade werkten drie architecten, Herwig Minnen, Martijn Jansen en Jessica de Putter van Architecten Alliantie in Goes. Herwig Minnen vertelt wat hen inspireerde.

Lees verder…

Brochure “Bouwen in Beeld”

De bouw aan de Sint Felixweg te Kamperland is in volle gang. In deze uitgave geven wij u graag een kijkje op de metamorfose van de Felixkade. Een blik op het samenspel tussen bouwen, natuur en water.

Download de brochure

Fotogalerij

De Felixkade verandert door de dagelijkse bouwactiviteiten vrijwel continu van gedaante. In deze fotogalerij worden regelmatig nieuwe foto’s toegevoegd zodat u de bouw op de voet kunt volgen.

Bekijk de voortgang

Water

Vlak voor uw villa ligt het Veerse Meer. Een uitgestrekte plas schoon zout water om van te genieten. Een paradijs voor watersporters. Maar ook op de eilanden of in de bossen rondom het water is het goed toeven.

Eiland

Adembenemend. De seizoenen bepalen de kleuren van het eiland Noord-Beveland. Altijd die eindeloze horizon. Rust en ruimte. Bijzonder, zo vlakbij grote steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen.

Wonen

Felixkade is uniek. Dit is zo’n beetje de laatste kans om permanent te wonen in een luxe, zeer energiezuinige villa aan het Veerse Meer. Maar de keuze is aan u. Uitsluitend recreëren in uw woning mag ook.